Våre tjenester

Nettbutikk

Vi leverer netthandelsløsninger for bedrifter rundt om i hele landet uansett bransje og størrelse. Vi bygger våre nettbutikker i blant annet WooCommerce, PrestaShop og Magento. 

Kontakt oss

Webutvikling

Vi lager profesjonelle og innovative nettsider til alle type bransjer og tjenester. Med fokus på brukervennlighet, relevans og selgende innhold vil en nettside levert av oss bidra til å øke omsetningen.

Kontakt oss

Grafisk design

Vi har egne grafiske designere innad i selskapet som kan være med å skape en helt unik identitet for din bedrift, å holde en rød linje gjennom hele bedriften er med på å skape et profesjonelt uttrykk.

Kontakt oss

Markedsføring

Vi jobber daglig med å synliggjøre bedrifter på nett og i sosiale medier, vi kan hjelpe deg og din bedrift med å bli mer synlig på nett som igjen generer flere kunder og potensielle kunder til dere.

Kontakt oss

SEO

Vi kan søkemotoroptimalisering, og gjennom grundige analyser og målrettet arbeid kan vi gjøre at din side får flere organiske treff på relevante søkeord hos f.eks Google. Flere relevante besøkende!

Kontakt oss

Sosiale medier

Sosiale medier kan være med å fremme din bedrift, kundene dine ferdes i så mange ulike kanaler og det er utrolig hvor mange sosiale medier som kan være relevante for deg å ta i bruk.

Kontakt oss

Innholdsproduksjon

Bilder og tekst har en svært viktig funksjon når en bedrift skal presenteres, og bør ikke overlates til tilfeldighetene. La oss ta oss av produksjonen av innhold for ditt nettsted eller i andre kanaler.

Kontakt oss

Drift/support

Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere for å tilby dere den mest stabile løsningen når det kommer til domene, hosting og e-post. Vi har også en egen supportavdeling som står for backup og sikkerhet.

Kontakt oss

Rådgivning

Vi hjelper deg med å kommunisere budskapet ditt på en bedre, mer effektiv og relevant måte ved å planlegge i forveien. Trenger du gode råd og en sparringspartner? Vi er her for å hjelpe.

Kontakt oss